2023-08-24
最近見到奔之食堂做角落生物主題好得意,係一間台式餐廳,所以就上網卜位試下,要早一個月卜位先可以同中意既角落小生物一齊坐🩷主食:炸蝦尾雞絲拌麵$118佢既份量比想像中大,雞絲、配菜和拌麵都好足份量,仲有2隻吉列蝦,加上麻醬,十分開胃,啱哂我同FD Happy Share🥳主食:角落小夥伴包$118因為想要有角落生物樣的食物打卡留念,所以點左,味道有三款口味,紅豆餡味、奶黃餡味及原味饅頭,味道吾差😆飲品:蜥蜴蝶豆花藍莓沙冰$68我叫左蜥蜴特飲,本身都中意龍龍,飲品上有d脆脆同藍莓有d咬口,加上飲品顏色係粉藍,有一種夢幻的感覺,有碟豆花的味道,又不會太甜👍🏻👍🏻👍🏻飲品:貓愛文芒果乳酪沙冰$68朋友叫左貓貓特飲,因為佢本身中意芒果🥭,飲品上面有芒果粒,朋友叫左小甜,味道都ok😚😚甜品:角落小夥伴布甸(貓)$36朋友叫左芒果味,上面有一層芝士奶蓋,同埋印有貓貓樣😚甜品:角落小夥伴布甸(炸豬排)$36我叫左朱古力味,印有炸豬排樣,上面加左層芝士奶蓋,配上朱古力布甸,真係好睇又好食🤤🎊總結:作為一間主題餐廳尼講,我覺得吾差,吾同枱都有吾同角落生物坐枱陪食,呢個係加分位👍🏻餐廳仲有不同打卡位,同埋如
主食:炸蝦尾雞絲拌麵$118
主食:角落小夥伴包$118
飲品:蜥蜴蝶豆花藍莓沙冰$68
飲品:貓愛文芒果乳酪沙冰$68
甜品:角落小夥伴布甸(貓)$36
朋友叫左芒果味,上面有一層芝士奶蓋,同埋印有貓貓樣😚
甜品:角落小夥伴布甸(炸豬排)$36
餐廳仲有不同打卡位,同埋如果叫主題食物都發現到有角落生物蹤影🩷
**其實餐廳仲有其他吾係角落生物主題食物架,不過今次我就冇叫了,如果下次再去都會想叫尼試試🤩