2012-01-09 6 瀏覽
經過呢一間門口想試好耐,但基於睇佢點菜紙後一直覺得價錢有點不值,覺得食物很平凡,所以都無試過!!但竟然有意料之外的感覺!!今次去食係因為樓上的意大利菜等三十幾張枱,我同個FD實在太肚餓,去到門口又無人等位,入面只係坐左四至五枱客,就入呢間試試!!!看似不多款,但樣樣都試一兩件已經好飽!!!先講左好吃的吧!!!1. 後面果兩粒係芝士條,好好食!!!!!但寫幾多份量都係俾兩粒=.="""2. 羊扒!!!好好味!!!其實佢寫住(件),但就算我寫一件佢每次都黎兩件,我個FD唔食,我唯有自己食晒!!總共食左四件!好彩係好好食的!!3. 豬手!!!!!!!又係超正!!!!!炆得好"林",我竟然瘋狂到叫左三ROUND!!!下次要帶最愛吃"林"豬手的爸爸來吃!!!!4. 蕃茄沙律,本人最愛千島醤,好鮮味,食到飽濟時食一兩舊令胃口再開的!!!差!!1. 燒雞,燒完硬到好似石頭咁!!!!!!!!!!!好差!!!!!2. 粉包,凍的,同埋塊皮好厚!!!NO GOOD!!!另外::--食左個生牛肉湯河,好細碗,岩晒!!!因為其實已經好飽,但係又想試下,不過個湯味道怪怪的!!--牛脷都係好味的!!!!炆得好"林
覺得食物很平凡,所以都無試過!!
但竟然有意料之外的感覺!!

點菜紙
看似不多款,但樣樣都試一兩件已經好飽!!!

先講左好吃的吧!!!
1. 後面果兩粒係芝士條,好好食!!!!!
但寫幾多份量都係俾兩粒=.="""
3. 豬手!!!!!!!又係超正!!!!!炆得好"林",
我竟然瘋狂到叫左三ROUND!!!

下次要帶最愛吃"林"豬手的爸爸來吃!!!!
4. 蕃茄沙律,本人最愛千島醤,好鮮味,
食到飽濟時食一兩舊令胃口再開的!!!

差!!
燒到超硬!!!!!!
1. 燒雞,燒完硬到好似石頭咁!!!!!!!!!!!
好差!!!!!
一般
2. 粉包,凍的,同埋塊皮好厚!!!NO GOOD!!!

另外::
--食左個生牛肉湯河,好細碗,岩晒!!!因為其實已經好飽,
但係又想試下,不過個湯味道怪怪的!!
--牛脷都係好味的!!!!炆得好"林"=]=]
--飲左冬瓜薏米水,不太甜,幾好^^

題外話/補充資料: 其實$120任食都算OK的,同埋佢唔多客,可以同朋友慢慢坐O係到傾下計, 唔同其他任食放題趕到阿媽都唔認得咁款!!!!
2011-12-21
點菜紙