2018-12-18
店舖位置有啲估佢唔到,就算朝早行過都未必留意到,更何況係夜晚。不過好就好在餐廳客人少,可以靜靜地食餐飯。🙂不過禮貌好似差啲,入到店,店員唔知點解望實你但又唔笑又冇say hi問有位未😂好似我要同佢地day hi 先咁😂入正題:懶得揀,以下係二人餐👇🏻牛肝菌忌廉濃湯一般西餐都有供應呢個湯,我都好鍾意飲,而今次既湯夠濃味,不過就未覺有料頭係入面。香草白酒煮鑽石蜆店員上菜時重點提醒我地汁可以飲,不過食蜆既時候沾已經夠,冇特別普通洋蔥味,味濃。蜆肉無沙,新鮮👍🏻啤酒脆炸日本蠔炸粉唔太厚,鬆化。蠔味濃。可惜得兩粒。辣肉腸薄餅芝土好香好足料,一咬中間啲油標哂入口。未覺有辣肉腸。皮邊邊位夠脆,下段有料位就差左小小,有點軟。美國肉眼扒-5成上枱過左一兩分鐘血水就流左出來熟度ok,厚度中等,肥膏位係中間,唔太肥👍🏻邊緣焦黑位乾左,肉質唔算硬。總括而言可以一試,$528兩個人唔算太貴。不過可以選擇更好
不過好就好在餐廳客人少,可以靜靜地食餐飯。🙂
入正題:
懶得揀,以下係二人餐👇🏻
牛肝菌忌廉濃湯
一般西餐都有供應呢個湯,我都好鍾意飲,而今次既湯夠濃味,不過就未覺有料頭係入面。 香草白酒煮鑽石蜆
店員上菜時重點提醒我地汁可以飲,不過食蜆既時候沾已經夠,冇特別普通洋蔥味,味濃。蜆肉無沙,新鮮👍🏻 啤酒脆炸日本蠔
炸粉唔太厚,鬆化。蠔味濃。可惜得兩粒。
辣肉腸薄餅
美國肉眼扒-5成
上枱過左一兩分鐘血水就流左出來 熟度ok,厚度中等,肥膏位係中間,唔太肥👍🏻邊緣焦黑位乾左,肉質唔算硬。
總括而言可以一試,$528兩個人唔算太貴。
不過可以選擇更好