2021-05-16 331 瀏覽
今日同朋友去新都會行街,行到肚餓諗住周圍行下搵野食😋,經過見到間少爺18,食東南亞菜好似幾吸引,同朋友商量後入去試下😜。可能因為時間尚早,所以唔算太多人。同朋友入到去坐低睇左陣餐牌决定好,就叫左侍應過嚟幫我落單😙,點左冬陰公湯同菠蘿炒飯,之後位侍應問我哋要唔要試下做緊半價優惠的菜式🤔!原來主餐牌叫滿$100,2人可以選佢哋既指定半價優惠菜式一份架😳最後我哋揀咗麥片蝦球😋等左10分鐘左右,菠蘿炒飯就來了,真係有個菠蘿🍍😳熱辣辣味道唔錯,份量ok😋冬蔭公好香,辣度ok,仲有個爐喺下面熱住,keep住個湯夠熱唔會咁快就凍👍🏻麥片蝦球夠香口,份量夠,半價真係好抵食😜食物質素ok😋,侍應服務態度良好😊價錢又唔貴👍🏻下次可以同屋企人或者約多幾個朋友再黎食過,試多幾款菜式😎
麥片蝦球夠香口,份量夠,半價真係好抵食😜
食物質素ok😋,侍應服務態度良好😊價錢又唔貴👍🏻
下次可以同屋企人或者約多幾個朋友再黎食過,試多幾款菜式😎
2021-05-15