2022-08-21
本身以為會有人帶位啦,結果咩都冇,個職員望咗眼,叫我哋嘟安心出行,之后就冇再埋我哋。搞到我哋要自己搵位,到坐低咗,連餐牌都唔比我哋,局住要自己去拿。到我哋諗好食乜,叫個職員嚟(着藍色衫肥嘅職員),勁黑臉咁走過嚟問我哋食乜。奇怪嘅係,我哋叫海南雞飯、雙拼扒餐同咖哩牛腩飯,得海南雞飯冇嘢飲。仲要本身係有得選擇要咩湯,佢直接話冇白湯,得紅湯,未反應得切,人就走咗。好啦,落完單后,佢好似發脾氣咁,放三杯熱水係枱,啲水倒瀉散!佢直接轉身走,好似咩都冇發生咁。好彩冇整到任何人!最搞笑係,我哋叫咗青檸梳打水,佢比咗我咸檸梳打水,雙拼扒比咗全雞扒!跟住咖哩牛腩飯仲變左蕃茄豬扒飯?!問佢哋拿番茄汁,啱啱倒完,就問仲要唔要…大佬啊,我仲用緊!跟住一路食就一路用勁重消毒係到拖地,拖第二到都算,跟住仲要拖到我地腳底?!成個餐都係消毒味!然之後,我哋食咗二十分鐘左右,食到一半,佢哋已經過嚟緊想收走我哋啲嘢。我哋話未食完,佢又黑曬臉咁,問咁你哋有咩係唔要架?好似我哋阻住佢哋咁,見枱枱客都唔係好妥佢,我先知原來呢間店服務態度係咁!食物質數普通,唔會特別回頭。海南雞冇味,同白切雞冇咩分別。青檸梳打水半杯都係糖漿,甜到
食物質數普通,唔會特別回頭。海南雞冇味,同白切雞冇咩分別。青檸梳打水半杯都係糖漿,甜到嘔!豬扒仲差過一般茶餐廳,真係未試過咁難食。
職員態度非常惡劣,黑名單。以后都唔會再嚟食!實在太失望!