紅磡正宗韓國料理,韓國嘢少不了燒肉炸雞🤓先嚟開胃前菜有蘿蔔菠菜同埋泡菜😙燒肉方面呢度提供咗唔同嘅set啱晒兩個人到四個人嚟食~我哋今次叫咗set C 主要提供牛肉同豬肉🐮🐷例如有調味嘅豬肋骨,牛五花,烤豬牛五花,豬頸肉~仲有茄子腸仔芝士雪耳等等,好豐富!🤩配上醬汁就更加出味,分別有燒肉汁辣汁同埋鹽~或者可以將燒芝士連埋豬頸肉一齊食😈set當中最鍾意就係呢一個調味牛肋骨,好大一條需要鉸剪展開😛牛味好出唔需要另外點醬汁已經好惹味😋另外少不了炸雞!份量比想像中多,脆炸嘅外皮同鮮嫩嘅雞肉配上甜甜酸酸嘅醬汁😙有韓國嘅味道👅海鮮純豆腐湯,熱辣辣十分足料,有各類海鮮,豆腐好滑身,食得辣嘅朋友表示都算有啲辣既!🤓食韓國嘢,再加上呢個忌廉梳打或者配上一個啤酒爽一下😝
紅磡正宗韓國料理,韓國嘢少不了燒肉炸雞🤓

先嚟開胃前菜有蘿蔔菠菜同埋泡菜😙

牛味好出唔需要另外點醬汁已經好惹味😋

食韓國嘢,再加上呢個忌廉梳打或者配上一個啤酒爽一下😝