佐敦就十分呢d隱世既小店,今2次黎左黎間叫燒串煲既小店,格局好似日本果d裝修咁,有2個師傅負責燒野食,同一個靚女老板浪店面裝修真係好似去左日本咁正呀。掂!!!從名字大家就可以知道,呢間野係主打串燒既,但串燒店另一出名既就係酒,上至whisky,下至紅白酒,到啤酒,呢到都應有盡有,2個佬黎食,就最岩慢慢飲下酒傾下生活事。由於今次同女朋友黎既關係,所以到係飲返可樂😂用黎送串燒都係一流。先講講,我最鐘意食既就係粉絲燒帶子,帶子非常厚肉,食落真係好鮮甜美味,加上粉絲吸收曬帶子d汁,好鮮好正。師父調味亦都岩岩好,唔會太咸太淡。另外一個都係粉絲既,就係粉絲元貝,都係超正超厚肉,鮮味都好高。呢兩隻真係非常值得一試。
店面裝修真係好似去左日本咁正呀。掂!!!