2019-02-04 191 瀏覽
呢排餓左打邊邊好耐, 今日終於可以同FD子同主子一齊打邊邊!!黎左創興呢間一鍋豐~初頭見到樓下咁多人都驚樓上坐到密質質唔舒服,上到黎, 咦又幾好喎個場, 唔迫又夠光猛~我地一行4人,可以舒舒服服坐係卡位添仲!黎到刨下D MENU,佢有唔同既套餐~佢有龍蝦餐, 亦有鮑魚同蚌餐咁黎得打邊邊, 梗係豐富D好啦, 所要叫左個鮑魚餐喇D海鮮呢就冇得ENCORE, 但其他配料就可以任食係TICK配料之際,就爭取時間去拎飲品同調味料~飲品都好多選擇~連酒都有呀!! 想HAPPY下啤啤佢都冇問題!調味料部都好足夠, 有齊D基本既調味俾人揀~好喇, 想讚一讚個鍋同個爐上得快, 個爐亦滾得好快有睇阿澤既朋友都知, 一個給力既爐係幾咁緊要滾極都唔起要佢黎把 _ 咩呢度就岩喇, 唔會等十世都未滾~轉眼間水滾, 配料又黎埋, 好快就食得!!我地叫左D響鈴呀, 丸呀呢D呢度會因應你既人數黎計份量,所以係會每次少少咁樣其實係好架, 唔會浪費食物, 同埋試左OK先再叫多D手打丸好爽口~牛肉亦都唔o鞋係份量會少dd, 但唔緊要, 叫多幾轉一樣冇問題!最後個重點黎喇!! 海鮮拼盤~~靚! 海鮮冇得呃, 唔靚個d一眼就睇到

上到黎, 咦又幾好喎個場, 唔迫又夠光猛~

我地一行4人,可以舒舒服服坐係卡位添仲!
黎到刨下D MENU,佢有唔同既套餐~

佢有龍蝦餐, 亦有鮑魚同蚌餐
咁黎得打邊邊, 梗係豐富D好啦, 所要叫左個鮑魚餐喇
D海鮮呢就冇得ENCORE, 但其他配料就可以任食

係TICK配料之際,就爭取時間去拎飲品同調味料~

調味料部都好足夠, 有齊D基本既調味俾人揀~

好喇, 想讚一讚個鍋同個爐
上得快, 個爐亦滾得好快
有睇阿澤既朋友都知, 一個給力既爐係幾咁緊要
滾極都唔起要佢黎把 _ 咩
呢度就岩喇, 唔會等十世都未滾~
轉眼間水滾, 配料又黎埋, 好快就食得!!

我地叫左D響鈴呀, 丸呀呢D
呢度會因應你既人數黎計份量,所以係會每次少少咁樣
其實係好架, 唔會浪費食物, 同埋試左OK先再叫多D
手打丸好爽口~牛肉亦都唔o鞋

係份量會少dd, 但唔緊要, 叫多幾轉一樣冇問題!
最後個重點黎喇!! 海鮮拼盤~~

靚!
海鮮冇得呃, 唔靚個d一眼就睇到
而家咁樣睇都知新鮮啦~

蠔同鮑魚都漲卜卜,
大蜆都好食, 最緊要食落唔會有沙成口lee lee lok lok

d蝦都好爽口~~唔錯!

食左一大輪,其實都已經飽左一截

爭d唔記得左原來仲有雪糕!!真係飽到上心口!!

整體黎講, 食物同環境都好好~
落單後上配料既時間都快手, 唔會dum住你咁食~
有下次!!
2019-01-28