平時好少讚任食雞煲火鍋,但呢間真係不錯呀!就喺旺中後面,位置超易找。我地人數較多,所以訂左獨立房間,一路食一路睇電視,私人空間享受,正!叫左任飲任食海鮮火鍋半放題套餐,意想不到的豐盛登登登登⋯⋯ 包括: 1.招牌麻辣雞煲 (可擇大辣、小辣) 我地有兩個煲,擇左一個辣,一個不辣,我當然是不辣個邊,雞件細細件挺入味,尚算嫰滑,較多骨2.任選火鍋湯底一款 湯底總共有八款咁多,一個煲加$68要 《蕃茄龍蝦湯底》,另一個要 《花膠蟲草花椰青湯底》花膠預先掛在椰青上面,湯內亦有不少紅棗、蟲草花,等你一睇就知有幾真材實料,水滾後可以將花膠放落湯底至軟身發脹。椰青底部一早打穿,湯底不停在中間翻滾,雖然幾阻位,但最重要是整個湯底一點都不油膩3.生猛海鮮拼盤 ( 鮑魚/蟶子王/帶子/海蝦/魚片/大花貝) ,豐富到呢! 仲有凍蟹,肉多味鮮,沾醬油更加提升鮮味!4.任食火鍋配料 一般火鍋配料都有齊,應有盡有,丸類、餃類、水魷、鯰魚片、蟹棒、腸仔、芋絲等等⋯ 連韓國芝士麵都有。《我係小籠包》挺新穎,第一次見,一開始大家都非常好奇,滾熟後原來真係小籠包😂而蔬菜類就要到自助區自取5.本地手切牛頸脊切到大大片,賣相
平時好少讚任食雞煲火鍋,但呢間真係不錯呀!就喺旺中後面,位置超易找。我地人數較多,所以訂左獨立房間,一路食一路睇電視,私人空間享受,正!叫左任飲任食海鮮火鍋放題套餐,意想不到的豐盛

登登登登⋯⋯ 包括:
1.招牌麻辣雞煲 (可擇大辣、小辣)

2.任選火鍋湯底一款

4.任食火鍋配料

5.本地手切牛頸脊
切到大大片,賣相好靚,口感嫰滑,牛味濃

6.甜品
結帳時每人送奶凍一杯,質感滑滑軟軟,味道濃郁

7.自家製涼茶任飲
見到有一渣渣的五花茶

8.汽水、果汁任飲
好似放題店一樣,出去飲品櫃自取

刺身可以加錢任食或者單點,我地決定單點刺身拼盤,份量十足!
2019-06-11