2023-08-29 1682 瀏覽
套餐主食可揀雞煲,烤魚或酸菜魚,每人都有一份海鮮同精選牛牛。出面仲有好多火鍋配料,仲有前菜涼拌薯仔絲同埋蓮藕,食物放係小冰櫃,食物分類好,擺放乾淨企理,FB讚好仲可以將飲品變成特大。特大飲品我就叫左杯鹹檸七,一上枱真係嚇親,勁大杯,店員話有一公升多,2個人都飲唔晒,好彩朋友叫左熱飲,係正常份量,可以幫手一齊飲😆重慶豆花烤魚烤魚有炸過,呈現金黃色,唔會一夾就散,魚肉厚身,啖啖肉又大條,重慶口味好惹味,一上枱賣相精美而且好香濃,入面有寛粉,芽菜,滑豆腐等。我地揀左小辣,味道岩岩好唔會好辣。海鮮拼盤都好吸引,有鮑魚,大蝦,蠔同帶子,食物新鮮,我最喜歡個大蝦,肉質彈牙,帶子鮮甜,牛肉都好靚仔,肉嫩😃真係好豐富又好惹味既一餐😋

重慶豆花烤魚