2024-11-15 227 瀏覽
之前黎過呢到食Dinner知道原來呢到weekdays係有set lunch食,所以趁住有買三送一優惠,夾埋幾個fd放假再黎呢到食,試下佢地lunch set掂唔掂先。🐒WEEKDAY SET LUNCH MENU (3 COURSE) 💰$268👉🏻燒長柄西蘭花沙律(油浸櫻桃蕃茄,牛油果,芝麻醬)👉🏻俄羅斯頂級西冷牛排 (220克)(法式洋蔥薯仔,田園蔬菜,肉汁)+$88👉🏻時令鮮果碟呢個午餐由前菜到甜品都可以有唔同選擇,所以總有一款岩我地口味,而今次main course就試左佢地既俄羅斯牛排🥩雖然要加錢但我覺得都值得,因為好少食到來自俄羅斯既牛排,令人非常驚喜,本身自己都係食肉獸,牛肉高品質有大理石花紋,牛排外層烤得香脆,肉質鮮嫩,配上法式洋蔥薯仔,味道出色。👍🏼。環境方面都好chill,我地2個女仔慢慢食都無問題,成件事都好放鬆。如果你想過一個relax嘅下午,呢度絕對係一個好選擇,值得過來試試!期待下次再來享受更多美食!

👉🏻燒長柄西蘭花沙律(油浸櫻桃蕃茄,牛油果,芝麻醬)

👉🏻時令鮮果碟