2021-05-29 936 瀏覽
同朋友喺樓上舖玩咗成日board game 夜晚九點先散水,所以喺觀塘附近搵嘢食見到有間靚靚仔仔嘅冰室就諗都唔諗就入咗去啦~間餐廳整潔程度都幾好起碼唔會覺得地板油冧冧,污煙漳氣咁樣先!餐廳空間夠大,卡位坐得舒服唔會好迫夾!另外佢每張枱都有櫃桶放好餐具,同埋有紙巾提供,呢樣真係為一間餐廳加好多分,未食已經感覺好良好先啦!我朋友就帶咗個是日晚餐A : 什扒餐我就叫咗個鐵板餐: 黑椒牛柳拼串燒帆立貝嗰什扒餐都幾豐富,有豬扒、 雞扒、厚切牛脷、熱狗腸、 薯角~至於我個鐵板餐就有一塊好厚好厚嘅牛柳,一串帆立貝加翠玉瓜,少少雜菜,同埋薯角!呢個鐵板夠晒熱,一落個黑椒汁就渣渣聲,你知啦呢家好多所謂嘅鐵板都唔夠熱!供牛柳真係要讚一讚,好淋,無筋!而且一邊仲係粉嫩保持島肉汁,絕對係一塊高質嘅牛柳!
同朋友喺樓上舖玩咗成日board game
夜晚九點先散水,所以喺觀塘附近搵嘢食
見到有間靚靚仔仔嘅冰室
就諗都唔諗就入咗去啦~

我朋友就帶咗個是日晚餐A : 什扒餐
我就叫咗個鐵板餐: 黑椒牛柳拼串燒帆立貝