2022-08-19
第一去亞博。係為了去睇show,其實我估大部人都係去睇show先去!睇show前去到行市集,所以就決定係亞博食啦~ 原先以為都會好似機場咁多餐廳,但原來得好少,仲要間間都好多人排 (冇show日子唔知啦) 8點開show, 6點幾已經開始搵餐廳........爭D諗住企係到食外賣算 (灰) 呢間望落去環境好好,每張枱間隔得比較遠,有空間感餐廳唔算多位,不過條隊keep住有move,照排啦,叫做有望7點幾入到去食。結果7點零都排到入去 (安慰) 排到下一張到我地時,都可以叫住野食。(算係咁啦)我同老公,再加老公2位朋友,一共4位一齊食,排到我地時,話要分開枱,又話要同人搭枱,不過我地行到入去,明明可以4人一枱..... 可能出面reception個waiter唔清楚啦~老公好鍾意食雲吞麵,一見到就二話不說order,佢平時好快食晒,今次勁慢,唔知係因為唔夠好食,定真係份量咁多~而米線控的我,就真係覺得唔好算好食,而且份量又真係多,所以都有食剩不過都叫做食得落嘅,咁嘅情況下,睇show前入到去堂食當贏唔會推介大家專程入去食呢間,不過好似我地咁,睇show前又已經身在亞博,呢間環境算係咁!食
係為了去睇show,其實我估大部人都係去睇show先去!
睇show前去到行市集,所以就決定係亞博食啦~
呢間望落去環境好好,每張枱間隔得比較遠,有空間感
結果7點零都排到入去 (安慰)
排到下一張到我地時,都可以叫住野食。(算係咁啦)
不過都叫做食得落嘅,咁嘅情況下,睇show前入到去堂食當贏 唔會推介大家專程入去食呢間,不過好似我地咁,睇show前又已經身在亞博,呢間環境算係咁!食物質素一般,價值合理!OK!