2022-09-15
前排有一日去咗山頂,嗰陣比較夜冇乜餐廳揀,見到Donki壽司冇人排隊,反正未試過就入去試吓,食完覺得唔錯👍之後某日去咗荃灣西分店再食,但係呢間質素參差好多⋯😐❤️藍鰭吞拿魚大拖羅 💰2️⃣7️⃣有種入口即溶嘅感覺,不錯👍⭐️玉子燒💰1️⃣2️⃣ 鰻魚💰2️⃣2️⃣呢兩日喺山頂分店食都係熱既,但呢度凍冰冰,似係放咗好耐,超失望⋯⋯⭐️山葵八爪魚 💰1️⃣2️⃣餡料正常但出面塊紫菜都係淋晒⋯⋯⭐️日本產帆立貝照燒 💰1️⃣7️⃣因為凍哂所以食唔到照燒香味,失望⋯❤️ 日本產帆立貝 💰1️⃣7️⃣味道鮮甜,呢個價錢抵食👍仲以為日本公司嘅QC會比較好,睇嚟都要加把勁⋯⋯(btw隻豉油碟好油膩⋯衛生一般⋯)#荃灣美食 #海之戀 #海之戀商場 #壽司推介 #山頂餐廳 #吞拿魚壽司 #玉子燒 #鰻魚壽司 #山葵八爪魚 #日本產帆立貝 #帆立貝壽司 #tamago #tamagosushi #hkfood #hkfoodie #hkfoodblog #japanesesushi #donkiaushi #donki壽司#鮮選壽司 #藍鰭吞拿魚大拖羅 #拖羅壽司 #opmall
之後某日去咗荃灣西分店再食,但係呢間質素參差好多⋯😐
❤️藍鰭吞拿魚大拖羅 💰2️⃣7️⃣
有種入口即溶嘅感覺,不錯👍
⭐️玉子燒💰1️⃣2️⃣ 鰻魚💰2️⃣2️⃣
⭐️山葵八爪魚 💰1️⃣2️⃣
餡料正常但出面塊紫菜都係淋晒⋯⋯
⭐️日本產帆立貝照燒 💰1️⃣7️⃣
因為凍哂所以食唔到照燒香味,失望⋯
❤️ 日本產帆立貝 💰1️⃣7️⃣
味道鮮甜,呢個價錢抵食👍
仲以為日本公司嘅QC會比較好,睇嚟都要加把勁⋯⋯
(btw隻豉油碟好油膩⋯衛生一般⋯)