2024-01-29 384 瀏覽
今次去咗間大家都話正嘅飲品店,第一杯就揀咗金鑽蕃芋純豆乳。🥤 滑滑嘅口感,清甜嘅芋頭味道,真係好啱心水!冇咗重奶味嘅壓迫,飲落輕鬆自在。再試嗰杯鐵觀音紅豆薏仁純豆乳奶茶,茶香四溢,搞到我個口腔滿佈咗甜滋滋嘅紅豆同珍貴薏仁,出奇好飲。😋跟住嘥嘢介紹黑芝麻特濃奶蓋,真係芝麻粉愛好者嘅福音!豐富嘅黑芝麻香,加上紅烏龍茶嘅香濃,令人一啖又一啖。肚皮差點話我唔得!最後,啱啱飲完呢杯靚靚藍天白雲,簡直係視覺同味覺嘅雙重享受。🍹愛玉做嘅加料,成杯飲品喺味道上清新,喺質感上又得來又有層次。飲品店嘅環保概念都好貼心,下次記住帶自己杯子過黎飲!整體嚟講,呢家店嘅飲品質素真心唔錯,而家變咗我飲品清單嘅常客。.setViewportView