2016-09-28
早排朋友約食飯,話發現間日式放題幾抵食,就卜左台食喇連埋細路八個人,去到坐低無耐,單都未落就有個刺身拼盤送左黎,原來係訂座優惠夠6人就送,個刺身拼盤有生蠔半打,海膽,象拔蚌同埋活魚刺身一條,都真係幾大個😍。我地本身仲考慮緊加錢任食生蠔定散叫生蠔,因為有d 朋友不吃生蠔,而家拼盤有免費試左先講啦。D蠔夠大隻,食落幾creamy,但爭咁d海水味,即叫即開夠新鮮,算係咁啦!最終再散叫多round $98半打。正!刺身切得好厚,種類同出面差唔多,唯一不足係無劍魚腩。。熟食方面,個人認為佢個燒羊架,冬蔭公,蟹皇翅認真好食!羊架好香!!而冬蔭公同蟹皇翅我真係第一次係食放題既地方見到,好特別!味道亦比想像中好!飲品方面有啤酒同清酒任飲,岩哂我地班酒鬼哈哈!到埋單果陣,本身都預左我仔5歲幾要收小童價,點知原來呢排做梗promo,長者小童唔洗比!八條友黎食,剩係比6個人既錢,又真係幾抵食wo! 總括黎講野食出得幾快,價錢本身都係百幾蚊位可以食兩個鐘,我覺得好過mk果d放題,食得個半鐘又坐得辛苦又迫,想安安樂樂食餐飯都難!下次都會黎食!最後特別一讚服務一流,小朋友常跌碗筷野食今晚最少都幾十次,他們不用呼喚
刺身切得好厚,種類同出面差唔多,唯一不足係無劍魚腩。。
下次都會黎食!
最後特別一讚服務一流,小朋友常跌碗筷野食今晚最少都幾十次,他們不用呼喚已經留意到,還每次不是黑面而是帶著微笑主動清理和換新的餐具,真難得。