2017-02-09 576 瀏覽
Book左7點半黎到等左成粒鐘都話安排緊,眼見的人不斷入座,真係等到火都黎😡第一次聽打邊爐可以搭枱囉,之前入左3位同4位搭枱,都7位啦,點解唔可以比我地6位入呢?嘈完佢一輪帶左我地去睇張4人枱,4人方枱點可以座6個呀?佢重話可以座7個,咁點解頭先搭3個4個唔搭呢張呢?嘈佢重比帶位阿姐鬧番轉頭,我問佢咁駛咩book位呀,佢話book位係優先安排,優先安排?咁我駛咩book位呀?你今日打黎confirm就make sure 我會到啦,係咪要預果段時段有客會黎呢?咁你打黎confirm時又唔講話優先安排? 重要係度博😡😡😡大佬係你安排唔岩喎而家,話晒都係客呀,你有冇睇劉華個廣告架?呢的人拎佢去再培訓啦,學好如何對客先學人做支客啦!簡直影響晒間火鍋店,我一定唔會推介呢間野比朋友,免得勞鬼氣!👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻