餐廳: 忠誠茶座泰國菜
資訊:

2019-03-13 362 瀏覽
入到黎大尾督呢就真係吾好錯過呢間忠誠泰菜喇!雖然只係第二次食,兩次都覺得好好味😍.首先呢個咁吸睛既串串脆薄餅係一定吾可以錯過的!真係好脆呀!點埋咖喱一齊食就一流啦!🤤🤤.然後燒鱔串片都係必食的!個鱔皮燒得好脆,肉質爽得黎係滑架!Juicy架添!🤤我地邊食邊讚不絕口🤣.跟住個素春卷睇落平平無奇咁,但估吾到咁好味呀😭❤️皮脆卜卜的!入面既餡料充足,must try!.而泰式豬頸肉、泰式釀雞全翼同鹹魚炒椰菜心都吾錯😋只係未到心心眼姐🤣.我地仲叫左兩個set lunch share食,$40幾蚊一個左右,又抵又高質又飽肚👍🏻.最後店員又請我地食泰式甜品拼盤!!好開心🤩平時覺得多數既泰式糕點都係伏,但呢個吾係!!賣相吸引之餘,仲好好食!好幸福呀❤️.
入到黎大尾督呢就真係吾好錯過呢間忠誠泰菜喇!
雖然只係第二次食,兩次都覺得好好味😍
首先呢個咁吸睛既串串脆薄餅係一定吾可以錯過的!
真係好脆呀!點埋咖喱一齊食就一流啦!🤤🤤
然後燒鱔串片都係必食的!