(非會員)
今日天氣麻麻, 諗住搵個可以坐得好少少嘅地方食個 lunch, 於是嚟左呢度, 見佢價錢以食晏嚟講都算中上, d嘢食都應該可以吧, 點知又污穢,服務差,D嘢食更差. 我個人比較 lazy, 都未試過寫食評, 今次真係頂唔順佢咁難食先出手.首先叫個服務員(應該重係Supervisor)比柸水, 佢拎起枱上果支放左N咁耐用嚟裝飾一樣嘅水同用唔多好嘅語氣話"咁開枝水呀",我問有冇暖水,佢話你可以叫熱水,佢嘅語氣好似要落order先有,咁我問要錢架,佢又用佢果把"好好"嘅語氣同我講,"咁又唔使,咁你要幾多柸丫"。。。。咁都做Supervisor之後嚟嘅其中一柸熱水柸邊係有一"忽"污穢嘢,之後更唔使指意會有人幫我哋加水叫左個2人餐磨菇湯連沙律 x2: 個湯味道一般,但好似係開粉開唔勻咁,入面一"pat pat"嘢。 d沙律汁彈到周碟都係,感覺污穢前棻: 要左五色拼盤 (要加$20) -  味道只係可以話唔係難食,絕對冇好食嘅感覺。 放係中間果個沙律,可能真係只用嚟裝飾,唔知放左幾耐,條紅蘿蔔乾到變白主棻 1: 日式海鮮焗飯 - 有沙(可能係d clam吐出嚟),d海鮮好腥主棻 2: 個名類似係

叫左個2人餐
主棻 2: 個名類似係"燒雞伴焗南瓜"- 份量細,果兩隻肶,春雞肶都大過佢,又冇味,又"鞋"。 果d南瓜發黑,枉佢咁都拎出嚟
甜品: Affocato (雪糕加ESSPRESSO) x2 - 呢樣嘢算係最好。。。。
總之你都咪使指意我再去,請都唔去
水柸污穢
沙律汁周碟都係,攪到好似好污穢咁
拼盤中間嘅沙律,條紅蘿蔔都乾到發白
海鮮飯有沙又腥
份量細,冇味。 南瓜發黑
南瓜發黑都上枱。。。
2010-10-09