2024-03-04
出左街但諗唔到食咩係成日發生既事😂但咁岩見到朋友story去左食烤魚, 男朋友又話想食, 即刻就搵左間附近既巴辣仔去啦goooo~ 去到仲係6點幾, 未開始多人, 所以即刻入得啦!之前食過一次其他分店既凌波魚, 所以今次試試中價既烤江團魚🐟哈哈! 本身唔鍾意lur魚骨好煩, 不過呢種魚好少骨, 就算有都係大骨, 只要避免某d位食就得, 推介比一樣唔鍾意lur魚骨既朋友哈哈😝同埋呢隻魚肉好厚好嫩, 份量又好足, 性價比幾高!我地揀左最少既辣🌶️, 不過食到後面都愈煮愈辣, 仲係好好味既 另外加左雞髀菇、紫洋蔥、薯仔🥔、薯粉同飯🍚. 頭3樣浸落個湯一齊煮超入味, 薯粉男朋友就覺得麻麻地, 無食哂. 最後佢d野飲都好大杯, 係幾抵既, 兩個人share一大杯檸樂岩岩好! 🥤🥢總結: 推介烤江團魚, 魚肉厚嫩 性價比高! 如果想食烤魚會再訪👍🏻