2024-10-16
新肥泉海鮮大排檔(佐敦)🏫地址:佐敦寶靈街17號官涌市政大廈2樓熟食中心位於佐敦既新肥泉大排檔,地理位置方便,好近香港既市中心,佐敦行過去亦只需要幾分鐘既路程,如果係柯士甸站就仲近!基本上一出就係!😍餐廳地方寬敞,好適合一大班同事或者朋友過黎聚會👍👍同埋搽用咗開放式廚房設計,睇得到師傅既廚工,見到每碟餸都咁有火候,即叫即煮,超有鑊氣!每碟餸都新鮮熱辣辣😋👍👍超正!我覺得好有香港既地道風味😍誠意推介俾大家!叫咗3樣餸一個湯,每樣份量都好夠,絕無偷工減料!個湯仲要大大碗! 黑椒薯仔牛柳粒 $138香噴噴既薯仔牛柳粒,真係薯仔比牛柳更好味,薯仔被煮到有焦香,少甜既味道,一流!牛柳韌度適出,肉汁豐富魚香茄子煲 $108用黎撈飯簡直超正!新鮮熱辣辣既茄子,味道口感都好一流蒜蓉通菜 $88食餐飯點少得菜呢!份量多,菜新鮮,唔食就走寶粟米魚肚雞羹 $118份量足料,鮮甜,大大碗,好適合一大班人飲👍👍好味呀
🏫地址:佐敦寶靈街17號官涌市政大廈2樓熟食中心
我覺得好有香港既地道風味😍誠意推介俾大家!
黑椒薯仔牛柳粒 $138
魚香茄子煲 $108
用黎撈飯簡直超正!新鮮熱辣辣既茄子,味道口感都好一流
蒜蓉通菜 $88
食餐飯點少得菜呢!份量多,菜新鮮,唔食就走寶
粟米魚肚雞羹 $118
份量足料,鮮甜,大大碗,好適合一大班人飲👍👍好味呀