餐廳: can‧teen (世紀廣場)
資訊:

2023-04-17 458 瀏覽
#快餐都有正嘢 #canteenhk.早排攸桐爸要去中環做嘢所以就接埋我放工食嘢先返屋企啦~我哋去咗中環can‧teen (世紀廣場).can‧teen (世紀廣場)📌中環德己立街1-13號世紀廣場地下高層A號舖.因為攸桐爸做咗成日嘢比較餓所以都叫咗多少少嘢食~我哋叫咗三道菜式:黯然銷魂飯🍚台式牛肉麵🍜海南雞飯🍗。.整體而言,幾樣菜式都非常好味,值得推介。.首先,黯然銷魂飯係一款經典菜式,飯同叉燒嘅結合非常完美,令人欲罷不能。.其次,台式牛肉麵都非常好味,湯頭濃郁,肉質嫩滑,配上Q彈麵條,令人感受了台灣道地嘅味道。.最後,海南雞飯都係一道絶佳選擇,雞肉肉質鮮嫩多汁,米飯口感綿密,搭配上特製醬料,味道更上一層樓。.除咗菜式本身美味,can.teen嘅服務都非常出色😊。服務員熱情友好,為顧客提供周到嘅服務,令人感到十分舒適同放心。.整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣味道:🟣🟣🟣🟣🟣服務:🟣🟣🟣🟣環境:🟣🟣🟣🟣🟣地點:🟣🟣🟣🟣🟣.總體而言,攸桐媽為大家試食餐廳can.teen嘅黯然銷魂飯、台式牛肉麵同埋海南雞飯都非常出色,味道美味,服務周到,值得推薦俾大家😋。如果你想品嚐道地美食,can.teen係
#快餐都有正嘢 #canteenhk
早排攸桐爸要去中環做嘢
所以就接埋我放工食嘢先返屋企啦~
我哋去咗中環can‧teen (世紀廣場)
can‧teen (世紀廣場)
📌中環德己立街1-13號世紀廣場地下高層A號舖
因為攸桐爸做咗成日嘢比較餓
所以都叫咗多少少嘢食~
我哋叫咗三道菜式:
黯然銷魂飯🍚
台式牛肉麵🍜
海南雞飯🍗。
整體而言,幾樣菜式都非常好味,值得推介。
除咗菜式本身美味,can.teen嘅服務都非常出色😊。
整體評分:最高為🟣🟣🟣🟣🟣
味道:🟣🟣🟣🟣🟣
服務:🟣🟣🟣🟣
環境:🟣🟣🟣🟣🟣
地點:🟣🟣🟣🟣🟣
總體而言,攸桐媽為大家試食餐廳can.teen嘅黯然銷魂飯、台式牛肉麵同埋海南雞飯都非常出色,味道美味,服務周到,值得推薦俾大家😋。如果你想品嚐道地美食,can.teen係一個不錯嘅選擇👍。
@can.teen.official
@maximshongkong
#攸桐媽飲飲食食遊蹤 #攸桐媽 #攸桐媽媽遊樂團 #zozimama #6B29production #路邊研究事務所 #中環美食 #香港美食 #搵食 #852mama #hk #hkmama #hkmami #二胎媽媽 #hkkol #foodie #hkfoodie #蘭桂坊 #世紀廣場