2023-11-16 276 瀏覽
揸車去旺角做嘢,但搵唔到位泊車,勁肚餓之下就見到呢間清湯牛腩,好彩佢門口都可以停一陣車,立即極速order個外賣,一睇個menu仲要有我最鍾意食嘅崩沙腩✌🏼✌🏼呢間餐廳出單效率真係極快,由order到攞到外賣,五分鐘都唔使👍🏼下次揸住架車又泊唔到位,又想買外賣,呢間餐廳真係首選!侍應姐姐忙得嚟都仲好有禮貌,都幾impressive🥰之前試過買其他外賣,返到去一打開個蓋發現裏面d嘢食撈埋一堆😟 但今次拎到返公司打開個蓋,d崩沙腩仲好整齊咁排得好靚,食落心情都愉快d🥹崩沙腩湯河🐮🍜佢個湯底真係冇得輸,入口仲好重牛腩牛骨味。崩沙腩個筋膜連少少肉,肥瘦啱啱好,入口軟腍,超正推介!紅油抄手🥟最鍾意佢嘅紅油抄手皮薄、葱花加辣油,入口又滑,咬落有肉汁又彈牙👍🏼

崩沙腩湯河🐮🍜

紅油抄手🥟