2021-07-09 46 瀏覽
-雞煲半隻(不辣)雞件份量唔多,但全部都好入味🥺 加埋配料有我最鍾意嘅芫荽真係好滿足😛-安格斯肥牛(小)肥牛肉質鮮嫩,牛味都幾濃,份量兩個人share食啱啱好🥰-豬紅豬紅就略嫌冇乜味道,不過拎嚟過下口癮都唔錯啊🤪-鴛鴦滑佢係分咗蝦滑同埋墨魚滑嘅😌 小編私心蝦滑~蝦味香濃又爽口😛當然墨魚滑都唔差 只不過係相對失色少少-魚皮餃呢一個就中規中矩啦~都可以一試嘅-芝士丸就係平時食開嗰啲芝心丸咁,香濃嘅芝士味 一定個個都啱食啦🥰-羅白蘿蔔切得唔會太厚,吸晒啲湯汁之後幾入味🤤-娃娃菜夠新鮮👍🏻-菇類拼盤一次過可以滿足食唔同菇嘅慾望😍抵叫啊-墨汁墨魚丸呢個真係強烈推介!墨魚汁鎖喺魚丸入面 一咬開熱辣辣又多汁勁有驚喜😍 鍾意食墨嘅朋友一定要試-西班牙豚豬腩片依一個都係必食!🥺豬腩切到好薄 唔似坊間好多都會搞到好韌 肉味十足 個人覺得仲好味過食安格斯牛🤤-響鈴超級大份量😳 味道係預期之內不過勁滿足 -天地1號呢支蘋果醋真係勁消暑😛 仲要糖份唔多 可以呃自己算係健康嘅飲品🤣 不過有氣所以都要慢慢飲
-雞煲半隻(不辣)

-安格斯肥牛(小)
肥牛肉質鮮嫩,牛味都幾濃,份量兩個人share食啱啱好🥰

-豬紅
豬紅就略嫌冇乜味道,不過拎嚟過下口癮都唔錯啊🤪

-鴛鴦滑

-魚皮餃
呢一個就中規中矩啦~都可以一試嘅

-芝士丸
就係平時食開嗰啲芝心丸咁,香濃嘅芝士味 一定個個都啱食啦🥰

-羅白
蘿蔔切得唔會太厚,吸晒啲湯汁之後幾入味🤤

-娃娃菜
夠新鮮👍🏻