2022-01-12
🍲韓式牛肉野菜炒粉絲💵58🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 勁大碟,入面有椰菜絲、蘿蔔絲🥕、爆多蔥、牛肉🐮,味道帶少少泡菜味,椰菜同蘿蔔口感較爽,而粉絲口感好軟腍腍,牛肉炒得唔老,亦好夠味👍🏻🍲帆立貝海鮮龍蝦汁意大利飯💵65🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀本身入面有埋帆立貝同蜆肉,但屋企人唔食所以走晒😂,廚師就轉左啲八爪魚🐙,味道似淡淡既番茄味🍅,汁既質感好水,唔似平時食既意大飯咁杰身,同埋飯既口感都較腍,欠缺口感,頭大覺得一般偏低🤫🍲溫泉蛋.豚肉.石頭鍋珍珠飯💵60🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 超級大碗,見到都飽左😂,有燒汁同韓式辣醬拌飯,入面有芽菜、蘿蔔粒🥕、酸蘿蔔粒、泡菜、菠菜同豚肉🐷,全部加埋食,口感好豐富,個石頭鍋不斷保持啲飯既熱度,但隻溫泉蛋好快就熟晒🥲,記得邊食邊吹熱啲飯😂,唔係會辣親嘴~食到飯焦既口感,豚肉都有滿滿既泡菜味,泡菜就微酸,頭大嫌略唔夠鹹味,同埋食食下啲飯好乾~🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整體而言,除左落單既店員好有禮貌,其他店員就好燥底😐上菜時間都需時,味道方面都ok 既,但真抵食,好大碗,如果3個人叫2碟野食都夠晒😬
🍲韓式牛肉野菜炒粉絲💵58
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀