2024-05-23
間野無論食物,環境,服務都超級好,簡直係觀塘清泉。一入去已經聞到啲椰子雞香,就知餐牌都唔洗睇可以直接叫湯底。🥘個湯底滾起已經好香椰味,啲雞都足料,仲有專人幫手𢳂第一碗湯。湯好清甜,啲雞都好滑嫩有雞味。之後仲叫咗啲蝦滑,比出面食嘅彈牙,仲大大碗唔係兩野就𢳂完。🥩重點黎,食食下想叫多碟牛肉,但佢有幾個選擇,係我選擇困難,又驚食唔哂一碟之際,有位店員幫我一齊諗又比咗啲推薦我,仲同我講可以細份啲,吹咗陣水後,最後我都係決定交比佢揀,真係好多謝佢。出到黎結果係喜出望外(應該係吊籠加其他),超級有牛味同唔會係薄切,連呀媽唔食牛肉嘅都忍唔住食咗幾塊。食得好開心。仲有個a4和牛入口即融,加洋蔥同柚子醋係冇得頂!強烈建議試下。🍯最後仲送咗兩碗楊枝甘露比我地🥺入面好多料,加咗啲日本蒟蒻更加有口感,同埋係濃味。今餐真係好滿足,店員同老細都好好人,已經瘋狂推介朋友去食,佢地都話好食🤤