2019-06-01
朋友約左黎呢度食個tea,上到去見到周地都係紙巾,無人清潔,已經大打折扣。呢度係全自助,出去買完野食要再自己拎,望見餅櫃啲蛋糕就勁唔開胃,乾爭爭之餘好似放左唔知幾多日咁,勁恐怖。我地叫左Egg Benedict,10%黑松露汁雜菌意粉同煙三文魚火箭菜pizza。Egg Benedict有兩隻poached eggs, Parma ham, smoked salmon, muffin同salad。poached eggs流心,正正常常;Parma ham唔知放左幾耐,勁乾勁硬好恐怖;smoked salmon都正常;muffin唔脆; salad 以為有驚喜啦竟然有我至愛串茄,點知勁污糟重有啲泥,擺明未洗乾淨!!同埋一啲都唔新鮮,食落唔脆身,勁腍。又係唔知擺大幾耐⋯⋯10%黑松露汁意粉又係唔掂,我諗1%就有⋯⋯⋯得忌廉咁⋯⋯同埋唔熱煙三文魚火箭菜pizza真係嚇親!發生咩事?!成個pizza俾茄汁浸濕咁⋯⋯⋯完全唔夾煙三文魚,又係唔多熱。最恐怖係我食食下已經開始肚痛,然後肚屙,一屙就屙左兩日。呢間野真係好唔掂,真係好耐無食過啲咁難食既野🤮🤮🤮🤮🤮🤮重要食完屙⋯⋯
最恐怖係我食食下已經開始肚痛,然後肚屙,一屙就屙左兩日。