📍Motorino​食物:8.8/10​CP值:9/10 (black series)​​Black series快啲去試吓啦!​💕​🍴Soppressata Picantte 意式辣肉腸$98​Pizza底偏煙韌😛番茄醬酸甜開胃~辣肉腸係我最鍾意嘅Pizza配料,帶得出成個Pizza嘅鮮味!佢仲加咗辣椒同埋牛奶芝士,整體味道豐富😋​​🍴Margherita 瑪格麗特$98​相對意式辣肉腸,呢個嘅味道就比較簡單~番茄同芝士都幾濃香,雖然加左羊奶芝士,但一啲都唔膻💯​​🍴cheesecake (lunch set)​味道比較接近New York cheese cake,質地紮實,芝士香濃,餅底嘅牛油香都唔錯喔~​​🍴Mixed green salad (lunch set)​沙律菜非常新鮮,黑醋同埋橄欖油簡單嘅調味突出到蔬菜嘅鮮甜☺️​​✅overall:坐得舒服,有一種係外國嘅氣氛🤣waiters們幾型orhh🙊🤣​
📍Motorino​
食物:8.8/10​