2024-05-19 82 瀏覽
Ceviche一款三文魚加青瓜再撈enchiladas醬嘅前菜 食落類似生牛肉嘅口感 酸酸辣辣好開胃~Chicken Enchiladas Staff推介嘅特色餡餅 enchiladas醬味道類似蕃茄白汁 仲有勁多芝士🧀食落口感超豐富!Pulled Beef Burrito 成日聽人哥講墨西哥出名burrito 係香港都少見同未試過 但冇諗過係咁大份🤣又有飯又有肉又有沙律菜包埋一齊食🌯🌯食嘅時候可以加少少佢個牛油果醬🥑超級夾Chips & Guacamole 啲chips係同蔬菜整嘅~紅色紫色好特別 食落感覺都健康啲🏃‍♂️個牛油果醬真係好出色 點住佢嚟食一塊接住一塊食到停唔到口~Mixed fruit smoothie 芒果 桃同熱情果嘅smoothie 唔會好甜味道清新🍑🥭
Ceviche

Chicken Enchiladas