2009-01-30
我已經多次到一代食野, 但服務態度, 食物速度真係越做越差, 人少既時候還可以, 部長仲會成日埋黎打招呼, 問你要唔要海膽呀.. 生蠔呀... 不過要另外加錢!!!上一次聖誕節 (26/12), 服務一樣不知所謂, 今日年初五(30/01)仲嚴重漏單, 入左3張單紙, 一個鐘祇係上左一碟魚生, 我多次追問, 最終個肥部長print左一張單叫我自己對下有咩未黎, 幫我跟返, 一睇張單, 原來祇係得第一張紙, 而冇左第二/三張, 咁我就要由頭寫過2張, 又要再等過... 當然中間又再漏又再追不知幾多次!!最難譜今日訂位話每位送虎蝦一隻, 我一共追過3個部長至少10次, 到9.30個女部長話d虎蝦唔新鮮唔比我地, 換個龍蝦沙律, 點知黎到係一小兜剪碎左既魚生, 想搵一粒龍蝦都冇!!!我唔會再去一代食野, d部長既服務差到不得了, 返而侍應態度不錯!! 上食物的速度非常慢, 漏單嚴重, 總之就係一d進步都冇, 仲要越做越差!!