2019-01-23 82 瀏覽
店舖好近荃灣地鐵站,係南豐中心一落天橋轉彎位就係了。因為係新開?嘅鋪頭,所以睇落去都好新淨~店舖好寬闊,除咗牆上掛著嘅單車等裝飾,燈光照明充足,俾人一種乾淨嘅感覺。我地7點幾嘅時候到,都見到有唔少客人。😂欣賞員工嘅熱誠,我地坐低之後有其他客人黎,一入門口就聽到員工勁大聲咁「歡迎光臨」。落order 上菜收碟嘅都好有效率。我地嗌咗2個檬粉:豬扒撈檬+雞翼撈檬,一個軟殼蟹米紙卷,同埋豬頸肉木瓜沙律。檬粉係相對粗身嘅,係我鍾意食果隻。雞翼好大隻同埋豬頸肉都脆口。不過如果可以多啲木瓜絲就好啦!!!同埋幼絲嘅話,個口感可能會再好啲,但係木瓜同生菜都係新鮮👍🏻總體來講,呢間嘢嘅食物價格都合理,如果鍾意食脆口嘅大大隻雞翼都可以黎食。希望下次可以有機會試下個牛肉粉。

希望下次可以有機會試下個牛肉粉。