招聘中
$15,000
月薪
大西北人又有新開台灣野食 元朗千色同屯門安定都有分店 環境光猛闊落幾好坐 湯麵拌麵份量足料大碗 日日食真係唔止小胖咁簡單🥹✨️招牌三寶牛肉麵 $82台灣牛腱肉 牛筋 牛肚各有三四件 肉質素唔錯 炆得幾軟熟入味😋 唯獨牛筋炆得唔夠平均可以再腍d~牛肉湯清澈唔油膩 仲食到清甜蘿蔔 食得辣既話仲可以揀麻辣湯 識食一定落埋枱面既自家製傳統黃牛油 令成碗牛肉湯香味更上一層樓😛✨️皮蛋醬滷肉雞扒香蔥乾拌麵 $58喺台灣食過地道皮蛋滷肉拌麵 幾有趣der 難得喺度都有呢個combination當然要試下🙂‍↕️ 半肥瘦滷肉混入皮蛋醬 加埋青瓜絲拌麵幾惹味 呢個皮蛋醬相對就小兒科 初次嘗試應該都接受到 對我黎講皮蛋可以更加流心同濃郁重口d😈雞扒炸得香脆juicy 份量夠曬飽肚特飲叫左鴨屎香手打檸檬茶 酸中帶甜 茶味香濃 珍珠烏龍奶茶亦都係解暑一流仲加左個小食麻辣牛肚 麻辣味道惹味適中 越食越麻😇新down個會員app有好多優惠 另外學生仲有全日優惠🤤

✨️招牌三寶牛肉麵 $82

牛肉湯清澈唔油膩 仲食到清甜蘿蔔 食得辣既話仲可以揀麻辣湯