2022-09-24
又係陪扮工男朋友食lunch嘅時候🤣荃灣地頭蛇嘅佢今次帶咗我嚟呢間令我心情好矛盾嘅餐廳🤣🤣🌟🌟炸雞翼魚滑墨丸米線🐟飲得出係足料魚湯,唔係味精湯,就算米線食唔晒,我都清晒d湯🙈餸嘅份量多到一個點,淨食餸都飽咗7成😲魚滑大大舊,好彈牙好彈牙,完全係誠意之作👍🏽墨丸都係,味濃彈牙,我冇任何complain🤤🤤🤤炸雞翼係兩隻全翼,炸得非常透,我對炸全翼嘅要求係翼尖位最尖嘅骨位係炸得脆、咬得碎、呑得到,佢完全做到!但又唔會搞到中翼同鎚乾淨淨,係非常出色❤️❤️男朋友揀咗生炸豬扒,同樣地都係香酥而唔乾👍🏽重點係星期一至五12:00-1730有自選一人餐,$50三餸米配凍檸茶/水,真係好抵食。不過…矛盾嘅位嚟喇🤣間嘢服務真係令人不敢恭維,d呀姐感覺好厭世,語氣態度都好似全世界欠嘅咗佢哋咁🥹🥹果然世事係冇完美🤣但係佢係好食到我會寧願受d氣都會再嚟食🙈🙈🙈📍魚鱻魚湯專門店 (荃灣)荃灣路德圍30號地下
🌟🌟炸雞翼魚滑墨丸米線🐟
📍魚鱻魚湯專門店 (荃灣)
荃灣路德圍30號地下