2009-07-05 66 瀏覽
我哋成班friend跑完歡樂跑就入嚟食lunch buffet,D小朋友最開心,仔仔一入嚟就話要食chocolate fountain。我當然要佢食咗正餐先啦,食物種類都OK,但味道就一般。壽司有蛋壽司、蟹柳壽司、青瓜壽司,買相一般,所以冇食到。點心有蝦蛟、燒賣和糯米雞(一般啦)、牛肉燒賣(唔錯)、叉燒飽等睇住Pizza一出爐就攞番件先,脆脆哋都幾好味三文魚炒飯 – 足料,味OK,但唔夠乾身自選粉麵 – 我只試了肉丸,都係一般啦cut meat有羊脾,麻麻哋,好嚡其他有咕嚕肉、兩欵咖哩,甜的好味,另一欵都OK嘅。甜品有Cheese cake、coffee creame brulee (買相一般,但幾好味)、chocolate fountain(仔仔最欣賞)食完後,我哋仲見到Goofy tim,算喺Bonus 啦。Lunch Buffet 價錢 - 大人 - $158; 小童 - $78。

壽司有蛋壽司、蟹柳壽司、青瓜壽司,買相一般,所以冇食到。
點心有蝦蛟、燒賣和糯米雞(一般啦)、牛肉燒賣(唔錯)
、叉燒飽等
睇住Pizza一出爐就攞番件先,脆脆哋都幾好味

三文魚炒飯 – 足料,味OK,但唔夠乾身
自選粉麵 – 我只試了肉丸,都係一般啦
cut meat有羊脾,麻麻哋,好嚡

其他有咕嚕肉、兩欵咖哩,甜的好味,另一欵都OK嘅。
、chocolate fountain(仔仔最欣賞)

食完後,我哋仲見到Goofy tim,算喺Bonus 啦。