2024-12-11
主打手工意粉,一定要訂位,餐廳位置不多,經常爆滿由於menu 上面各款意粉名稱睇咗都未必明,所以入座時店員會遞上pasta box逐一介紹各款意粉的特點及烹調方法👍🏻Ham Croquettes with Garlic Mayonnaise $68炸波波口感香脆,用Ham+ 薯仔製成,配上蒜香蛋黃醬Garlic Mayonnaise,咬落去會爆漿,充滿Ham的鹹香味,個人覺得呢個前菜係必點的~Homemade Pappardelle Bolognese $168肉醬手工寛帶麵,肉醬混合了豬肉同牛肉,再配搭蕃茄+巴馬臣芝士,寛帶麵超有嚼口好掛汁,芝士味道超濃郁,建議要襯熱食Linguine alle Vongole $188清酒煮蜆手工扁意粉,蜆份量好多,好香牛油味,意粉亦都好彈牙Homemade Basque Cheesecake $108巴斯克芝士蛋糕好大個,口感棉滑好Creamy,芝士味唔會太濃一啲都唔Heavy ,推薦!
Linguine alle Vongole $188
清酒煮蜆手工扁意粉,蜆份量好多,好香牛油味,意粉亦都好彈牙