成日都幫襯。一向覺得好食。。。之前4x元食到現在減價3送只是30元。。。今晚真心覺得好委屈。。我哋兩個人去食叫咗兩碗。。我老公係叫四個餸。。生菜。酸齋。牛筋腩。豬皮就$42。。我自己就要瑞士汁雞翼。冬菇。貢丸。。三個餸就30。。平時嗰個cap帽哥哥仔喺度就好少搞錯。。今日唔喺度佢就寫錯單。。收我一個42同埋40。。咁我就梗係同佢講我嗰個係3送應該30啦。。點知佢覺得我呃佢。。話我已經食晒點跟進?。仲話我應該未食完發現錯就要同佢講。死都唔覺得自己錯。。請問唔到俾錢💰💰有時都未必發現錯啦。。咁都怪個客。。最衰係屈我有叫菜底(我絕對冇)。。其實果兩條菜係我老公share比我。。其實最好就即時收錢先。。一係就好似附近零一間車仔麵咁電腦單列明叫咗咩餸唔使坳。。

今晚真心覺得好委屈。。

2019-08-17
$35 (宵夜)