由於多咗出街食飯,想盡量食返健康d,同時清清腸胃,所以每一日都會為自己安排一餐係食沙律,平時食嚟食去都係嗰幾間,行過Oliver’s Super Sandwiches見佢有自選沙律就二話不說——買!!!😂😂 自選大沙律套餐🥗 $85可以最多揀四款沙律,包一杯熱飲,另外可以加錢要小食or轉其他飲品或湯都得,任君選擇。而我就只係揀咗3款沙律,包括燒甘筍藜麥羽衣甘藍沙律🥕、刁草薯仔吞拿魚沙律🥔、紅菜頭啤梨沙律🍐。 呢個沙律唔算係好健康嘅沙律,因為都偏多醬,所以調味一定唔錯,我最鍾意係kale嗰款,最fresh,另外兩款都唔錯👍🏻 而且份量都好飽肚,飽到杯咖啡都飲唔落🙈 下次可以食細沙律套餐應該都夠飽😂

自選大沙律套餐🥗 $85
自選大沙律套餐