2022-05-17 32 瀏覽
開會開左成朝想舒舒服服坐低食個lunch唔想同人迫,同同事過左黎D2 place附近工廈既樓上cafe Picoso👏🏻平時以為墨西哥菜都係食粟米片同卷卷,原來仲有好多特色小食同主菜👍🏻特色小食我地叫左炸魷魚圈配他他醬,即叫即整既魷魚圈好正,炸粉唔會好厚。主菜我地叫左墨西哥薄餅,大大份好飽肚,材料好豐富; 牛油果醬同番茄粒好夾又開胃,酸忌廉中和返芝士碎食落都無咁漏。香炸大捲餅都幾大份,配料都好多: 洋蔥絲,豆蓉,雜芝士碎,牛油果醬,醉蕃茄粒同酸忌廉呢個組合真係好好食,除左墨西哥薄餅同香炸大捲餅之外我地仲叫左個炸魚薯條,魚塊大概有三四件,每件都有手掌心咁大,最特別係個他他醬令到炸魚同薯條食落都唔覺得漏👍🏻