一對新人👫👫已經結咗婚一周年啦,佢哋為咗多謝我哋呢班為食兄弟姊妹團,當日婚禮執頭執尾話一定要請我哋食一餐豪食嘅好嘢😋😋有老細yeah🎈🥰🎈一口芝士 ($88)外表細細既小三角形!小心呀!一咬真係爆到成口都係😍😍😍重點係佢既芝士係濃流心芝士🥳外皮夠薄😋重可以點沙律醬食tim 😋🎈味醂魚乾 ($118)魚乾仔,雖然有個乾字,但食落係唔會「柴皮」的😋而家表面燒到脆左入面重有qq 咬口既🤤🍺🍺小良伴🍻🎈芒果蟹籽沙律 ($98)🤤你喜歡芒果嗎? 我鍾意呀!佢地d 芒果唔酸🤤甜甜的撈沙律作為一個開胃菜😍 爆多蟹籽係上面,菜同青瓜絲都切到好幼,所以口味好好🤤但🎈和風野菜沙律 ($68)其中朋友有人唔食得芒果呀🤣所以我地叫左lee 個以栗米為主既沙律比佢🥰主力係栗米粒同埋蕃茄😊小清新系列🤤栗米新鮮甘甜😍日本野又點少得刺身呢😋朋友好有經驗一早訂好😊☝🏻🎈五品刺身(pre-order) 👅北海道海膽 ( $688 )真正好食既海膽,係超鮮甜既!海水味!顏色度都好反映新鮮度🧐🤤而且係唔會太watery☝🏻係有質感既☺️👅磯煮鮑魚👅活赤貝 彈牙之選既魚生👅三文魚腩刺身厚呀厚呀,肥同魚肉好分明,明亮既色,新鮮

🎈一口芝士 ($88)

🎈味醂魚乾 ($118)

🎈芒果蟹籽沙律 ($98)

🎈和風野菜沙律 ($68)
栗米新鮮甘甜😍

日本野又點少得刺身呢😋朋友好有經驗一早訂好😊☝🏻
🎈五品刺身(pre-order)
👅北海道海膽 ( $688 )
係有質感既☺️
👅磯煮鮑魚
👅活赤貝
彈牙之選既魚生
👅三文魚腩刺身
厚呀厚呀,肥同魚肉好分明,明亮既色,新鮮😋
👅TORO
入口即溶,顏色同紋都睇得出靚toro! 唔係個d 渣渣version🤤
全部都好新鮮🤤高質魚生呀

重點呀🥰見過無數次人地係社交媒體到打卡既牛牛牛牛盛宴🤤🤤🤤🤤🤤日本三大和牛分別係松阪牛!神戶牛!近江牛🤤🤤🤤今次食!近江🤤🤤🤤

🎈近江和牛盛宴(1.5 版-$2,970 )

那那那!佢既燒法係有次序嫁!店員教!面頭燒到有水珠反一反燒一陣就要食啦😍🥰! 和牛🤤 油脂比例真係好平均!每個位置既軟滑,口感都唔同!肉質彈性都有明顯既分別!由淡味食到最濃味🤤🤤牛小排係我最喜歡💕因係油脂感最高🤤燒既時間都最「惹火」🤤 燒得靚係有「fu紋」

🎈Vegetables 🥬🥒
長蔥($28)南瓜🎃 ( $55)翠肉瓜 ($33)
燒出黎蔥最香!☺️!!!

日式炒野菜 ($78)
正常既炒菜,相對係濕d

🎈什錦天婦羅 ($118)
炸得夠薄!一咬就入到料😍 彷如透視個食材🤤高質
(蝦,冬菇,南瓜🎃)

🎈鵝肝多士 ($98 for 2)
打動我心既鵝肝呀!厚厚一層🤤!傳說中既「石油氣」味🥳上台已經聞到😱💓!一咬!鵝肝既味道直爆上腦💕😊
多士都夠脆!成件事好邪惡呀!一對新人真係好朋友!🤤感動既味道

甜品系🤤🤤🤤
🎈香芒椰汁糯米飯 ($128)
芒果好甜😋而家有兩種飯糯米飯,紫同白🤤多椰汁夠香😋💕
🎈榴蓮糯米飯(期間限定)($128)

來自泰國既榴槤肉真心好香!夠重口味🤤!個椰汁有重榴槤味!配白糯米飯好煙韌💓榴槤控必點!

🎈90分鐘清酒🍶放題🤤
任飲高質清酒,有燒肉啦點會少得清酒呢☺️
個樽好特別啊😋中空設計可以放冰🧐保持夠凍嘅清酒先好飲🍶🥳

又好錯又高質嘅食物真係慶祝嘅好地方🤤🤤🤤🤤🤤