2019-06-30 136 瀏覽
Froyo連鎖店真係執完一間又一間😭以前細個成日食既Tutti Frutti、Crumbs、llalllao都漸漸消失得無影無蹤,依家都係得返Yo Mama、HeyYO同埋Smile Yogurt🤔呢日去左Smile Yogurt,原來佢做緊八週年既特價,Classic款一律係$48▪️(左)The Garden(7/10)💲48面頭有塊焦糖脆餅,同埋酸酸甜甜既紅桑莓棒棒 (話說之前朋友送過呢間既雜錦味棒棒盒比我都唔錯既😛) 仲有荔枝玫瑰汁,有陣陣帶甜既荔枝味,但就無咩玫瑰味🌹桂花啫喱比左朋友我無食到🙈食食下中間竟然有士多啤梨蛋白脆,個人一向都唔係特別鍾意蛋白脆,覺得太甜同埋咬開質感較粉,覺得唔加好過加,寧願全部都係餅乾碎好過😳▪️(右)I Love Green Tea(7/10)💲48呢個擺左一塊綠茶芝麻片,同埋有頗甜既柚子汁,呢種甜度同偏濃郁既綠茶唔係好夾🤔幾鍾意入面既綠茶朱古力粒,同埋煙煙韌韌既綠茶麻糬粒,仲有啲餅乾碎,乳酪唔會太酸或者太甜,下次可能都係就咁食plain或者自己揀加咩配料🤣🔎 整體評分(7/10)

▪️(左)The Garden(7/10)💲48

The Garden  +  I Love Green Tea

🔎 整體評分(7/10)