2022-05-22
因為有呢間餐廳嘅member食野會有半價 (以下價錢皆為半價後) 所以間唔中都會嚟呢度舒舒服服咁食下野😉******************************食物s: ✨RT Cheese Fries 露比芝士薯條 ($84)好邪惡嘅烤焗芝士薯條 🧀🍟配上黑松露醬 而且黑松露都好多 呢個配搭 又點會唔好食? ✨Taco Mango Shrimp Salad香芒大蝦墨西哥玉米餅沙律🥗 ($119) 餐廳新出嘅沙律 第一次試個墨西哥玉米餅 一入口第一感覺係:好似角仔味既餅❗大蝦煎得好香 配上芒果醬嘅沙律 口感幾fresh🍀✨Fork Tender Ribs (Classic BBQ) 經典燒排骨 (經典燒烤汁) 🐷(Full-rack 全份 $214) 醬汁有經典燒烤汁或者蜜糖燒烤汁揀亦可以每隻味各一半個人就比較鐘意經典燒烤汁多啲呢碟每次上枱都會覺得幾震憾一條Full-rack 有12條骨慢煮嘅燒排骨 燒得好香面上淋上滿滿嘅燒烤汁獨食難肥呀😆一定要同親朋好友開心share先食得晒配菜有薯蓉同雜菜 正常發揮啦✨Shrimp Pesto Linguini 香煎明蝦香草意大利幼麵 🍝 ($
食野會有半價
(以下價錢皆為半價後)
所以間唔中都會嚟呢度舒舒服服咁食下野😉
食物s:
✨RT Cheese Fries
露比芝士薯條 ($84)
好邪惡嘅烤焗芝士薯條 🧀🍟
配上黑松露醬 而且黑松露都好多
呢個配搭 又點會唔好食?
✨Taco Mango Shrimp Salad
香芒大蝦墨西哥玉米餅沙律🥗 ($119)
餐廳新出嘅沙律 第一次試
獨食難肥呀😆
一定要同親朋好友開心share先食得晒
配菜有薯蓉同雜菜 正常發揮啦
✨Shrimp Pesto Linguini
香煎明蝦香草意大利幼麵 🍝 ($144)
又係我最愛嘅香煎明蝦呀😜
實在好鐘意呢度嘅蝦
所以個個都讓晒比我食🤭
香草醬意大利面配上車厘茄
成碟食落感覺好香
✨Virgin Red Sangria
西班牙小紅莓特飲 (Mega Size) 🥂 ($138)
雪碧小紅莓汁 飲落甜甜的
裡面有青蘋果同紅蘋果
✨Tropical Sunrise
夏日陽光 (MegaSize) 🍹($138)
我喺呢度最愛嘅飲品💕
Mix咗芒果 菠蘿 同橙汁嘅飲品