週末突然間想食港式嘅鐵板牛扒!喺銅鑼灣好自然諗起就去花園餐廳🍴已經唔知幾多年冇嚟過呢一間嘅花園裝修依然冇變過 滿滿嘅青春回憶意想不到係星期日嘅下午佢依然有下午茶餐啊🫣而且成個場都幾多人!!仲要$83就可以食到鐵板肉眼或者西冷,應該比起午餐或者晚餐抵食吧,仲要連餐湯同嘢飲🫢 .兩個人點咗兩份鐵板肉眼牛扒 $83份好快就上咗餐湯羅宋湯比忌廉湯出色很多西芹、紅蘿蔔、蕃茄好足料!最意想不到係仲有幾嚿牛腩碎肉呢度嘅麵包雖然只不過係用微波爐返叮,但總覺得滿滿嘅童年或者青春嘅回憶都依然咁好食😆😆兩份牛扒都點咗五成熟,但其實大家都知道港式牛扒唔會奢求太高🤣🤣,但塊扒真係好大塊!一餐當三餐都得!!!仲配兩條小棠菜,同埋薯條俾你,黑椒汁蒜蓉汁任你揀,我要咗黑椒汁,但唔算好辣,下面張相我已經切咗三份一份俾朋友,但佢都仲係咁大塊😂😂埋單合共$185,以呢個份量同價錢冇嘢可以挑剔,下午茶時間值得再嚟!
週末突然間想食港式嘅鐵板牛扒!
喺銅鑼灣好自然諗起就去花園餐廳🍴
已經唔知幾多年冇嚟過呢一間嘅花園
裝修依然冇變過 滿滿嘅青春回憶
意想不到係星期日嘅下午佢依然有下午茶餐啊🫣
而且成個場都幾多人!!

兩個人點咗兩份鐵板肉眼牛扒 $83份
好快就上咗餐湯羅宋湯比忌廉湯出色很多
西芹、紅蘿蔔、蕃茄好足料!
最意想不到係仲有幾嚿牛腩碎肉

鐵板肉眼牛扒