2017-12-16 1824 瀏覽
因為新開業,就同屋企人一齊來試下,點知就懶曬野。 重點如下1)食物味道好見仁見智,但個人認為得二隻字可形容, 「油,鹹」。 連我呀爸煮野好鹹,都覺鹹😯😯咁就真係好鹹, 個象拔蚌咁鹹都食都鯹味😔😔但客觀而言,佢個叉燒就唔錯👌🏾2)上菜等好耐, 菜與菜之間間好耐,開頭聽到隔離枱係度嘈,又話咁耐都未有,又話漏單,都覺得怪怪地,點知真係等好耐,燒味除外3) 員工培訓不足, 一來點菜,點左輪, 就問個幫我地落單個部長有無燒味拼盤個類,因為呀爸想食燒鵝,個部長話有, 所以推薦左「新開張1蚊優惠」比我地, 我地就話一蚊咁抵,咁有幾多? 個部長就扲起個牌,貼到勁埋,眯曬眼睇張野,就話「你地7個人,可以有半隻」,咁我地就要左半隻, 另外見到個「優惠三寶」就叫埋啦。 點知買單個陣,燒鵝唔係1蚊,係138,優惠三寶唔係298,係328,。 咁就問佢地點解? 然後佢地先話假期唔係呢個價, 我地話頭先落單無講過喎,然後佢地先指住個d 細過螞蟻的字話,呢度寫左囉。😯😯我就同佢地講我地唔知喎,你地無講😔😔😔😔然後佢地堅持話寫左係到,你地自己無睇。但個到d 字細到咁, 而且我地問係咪1蚊個陣,佢地又唔講今日假期無😬😬
因為新開業,就同屋企人一齊來試下,點知就懶曬野。 重點如下

3) 員工培訓不足,
就叫埋啦。

我就同佢地講我地唔知喎,你地無講😔😔😔😔然後佢地堅持話寫左係到,你地自己無睇。但個到d 字細到咁, 而且我地問係咪1蚊個陣,佢地又唔講今日假期無😬😬😬所以係勁不負責任,經理又淨係識話消費者都有責任, 完全無助解決事情。

最後總結,味道中下,份量又比一般酒樓少(食聯邦/美心皇宮/名宛等都無佢咁唔足料🤔),最緊要係成個運作都唔得😒所以,一次咩都夠
另外,出到酒樓外,佢個顯示屏仲Show 緊「1蚊優惠」

2017-12-16
慶祝紀念