2022-10-15 133 瀏覽
放工想搵間靜靜地嘅小店食晚飯,諗起搭車經過呢間舖頭,就不如試下佢。店員係講英文,態度十分友善,當晚店舖人流唔多,所以好好彩我哋安排咗坐梳化位🥳🥳店舖牆身用石磚裝修,仲有個窗仔可以睇到廚師入邊整pizza,好有外國氣息,適逢萬聖節,亦都有搞鬼嘅裝飾🤪🤪餐牌好多元化,有漢堡包,有小食,有沙律,主菜,適合想輕食既朋友。飲品都有酒類可以chill下,唔想有酒精類都可以選擇mocktail。食緊嘢嘅期間,都見到有客人買外賣,偷聽到有啲係開party🥳🥳放工冇乜胃口,所以都揀咗啲比較開胃嘅食物。我哋叫咗個蕃茄煙肉意大利麵,肉丸,同一個中size嘅夏威夷pizza😋意大利粉比較硬身,食落煙韌,煙肉同蕃茄醬都比較多,入口好開胃。肉丸,冇諗過呢個價錢竟然有八粒咁多,仲要每粒大大粒,係一個飽肚之選。最後夏威夷pizza,唔好諗住個樣平平無奇,佢麵包邊係好脆!同埋餡料入口好juicy.最後,仲有一樣好貼心嘅係,枱上面已經準備咗辣椒仔同芝士粉俾你隨時落🙌🏻🙌🏻。😜😜😜

蕃茄煙肉意大利粉

肉丸