2022-08-31
✨適合打卡嘅原木傢俬cafe✨近期大熱嘅打卡cafe,不過正確啲講其實係間原木傢俬店黎,小店主要提供家具訂造服務以及攝影場地出租,至於食物方面只提供小量輕食☕️值得留意係不接受Walk in,大家記得預約咗先去啊♥︎▫️Ceylon Handmade Milk Tea $36▫️ Mini Chicken Pie $28▫️ New York Cheese Cake $45其實我覺得食物有小小驚喜,因為本身預咗主打打卡嘅小店食物會難食🤣但又估唔到又唔錯,特別係個樽仔奶茶,雖然偏甜但係幾好飲ლ(´ڡ`ლ) 朋友鍾意個雞批我就鍾意個Cheese 🍰 因為小店會限人數嘅關係,基本上大家都能夠打到卡,唯一係因為限1小時,所以會略為趕少少🤏🏻但人均消費偏低,主要都係for影相所以我覺得絕對可以接受🤍如果鍾意我嘅𝐏𝐨𝐬𝐭 (˶ˊᵕˋ˵)希望你可以𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰我@fibee3b
▫️ Mini Chicken Pie $28
▫️ New York Cheese Cake $45
其實我覺得食物有小小驚喜,因為本身預咗主打打卡嘅小店食物會難食🤣 但又估唔到又唔錯,特別係個樽仔奶茶,雖然偏甜但係幾好飲ლ(´ڡ`ლ) 朋友鍾意個雞批我就鍾意個Cheese 🍰