2022-06-20 40 瀏覽
💖經過銅鑼灣,順便買外賣🥡返屋企當晚餐。見到新開左間漢堡包店,menu好多選擇咁,一於試下!1️⃣Gustoso牛堡🐂 $48 (+$19 升級套餐)🔸香芋地瓜丸🍡3粒/薯條🍟2選1🔸任何$18飲品🥤(百香果梳打🟡 +$4)💖佢地menu好豐富,漢堡都分左6⃣️大類,包括牛、和牛🥩、豬🐷、雞🐔、素🥬同海鮮🐟,總共有3⃣️0⃣️款。任何仲有賣各款小食,可以加錢升級成套餐,會多1款小食同1杯飲品,都幾抵食!💖我要左A1 Gustoso牛堡,4oz美國🇺🇸牛厚身而且多汁,拎番屋企🏠熱下就即刻好大陣肉香味🤤,肉質軟。另外仲有車打芝士🧀同肉醬,肉醬味會更濃,好似食緊肉醬意粉🍝咁!另外仲有清新嘅番茄🍅同生菜。佢地嘅漢堡包外皮微脆,咬落唔係空氣感個種,比較紮實。💖我升級左套餐,小食要咗香芋地瓜丸,雖然係油炸香口嘅小食,但食落唔會好膩!外皮熱辣辣🔥微脆,入面嘅香芋地瓜餡料香甜軟糯。💖飲品同樣超多選擇,有梳打🫧、珍珠奶茶🧋、鮮奶🥛、朱古力🍫同芝士奶薑🧀等系列,糖度🍬同冰量🧊都可以自己調校。我要左百香果梳打,帶氣泡感嘅梳打配上香甜嘅百香果果醬中和左甜度,入口清新。而且飲品份量幾大,套餐加錢絕對抵飲!💖推薦比附近嘅街坊或者

1️⃣Gustoso牛堡🐂 $48 (+$19 升級套餐)
🔸香芋地瓜丸🍡3粒/薯條🍟2選1
🔸任何$18飲品🥤(百香果梳打🟡 +$4)

💖推薦比附近嘅街坊或者返工嘅人💼,咁多選擇唔會食膩,而且CP值係銅鑼灣黎講算係唔錯!