2023-01-18
又係日本野🥰 新開串燒店 門口左手邊設有自助點餐機 落單好方便 即叫即整!⊶ 紫蘇無骨雞中翼 $25👍🏻必食 大大隻肥嘟嘟 幫你拆埋骨咬落去啖啖肉勁Juicy 第一次食中間加咗紫蘇 令味道更加有層次去除油膩感 食完想食埋fd嗰隻⊶ 雞軟骨串 $15👍🏻唔係卜卜脆嘅骨 估計係先煮過煮到骨淋唒先再燒 好考心思同功夫!⊶ 日本雞皮串 $13👍🏻正 外脆內軟 軟嘅部份比較juicy 火候控制得啱啱好 ⊶ 風筝燒雞皮 $15相比日本雞皮串 風箏係好薄身完全乾身脆卜卜加上有煙燻味 比較惹味 但我個人鍾意前者多啲🤭⊶ 免治雞肉串配日本蛋 $38個醬汁好惹味 啖啖肉之中有啲估計係軟嘅碎骨 口感豐富 加埋生蛋無得頂⊶ 金菇肥牛卷串 $23呢個組合永遠無得輸 牛有鮮味唔係hea牛肉 醬汁惹味得黎(包括以上items)唔會令到你好想飲水⊶ 蒜蓉牛油燒雜菌 $33攞到手啲牛油仲滾緊😹 師傅比足料 所有菇都鮮味十足!⬧︎⧫︎ 焼き鳥。来 ⧫︎⬧︎太子大南街57號地舖@yakitorikuru 味道🌕🌕🌕🌕🌗環境🌕🌕🌕🌕🌑服務🌕🌕🌕🌕🌑
⊶ 紫蘇無骨雞中翼 $25
⊶ 雞軟骨串 $15
⊶ 日本雞皮串 $13
👍🏻正 外脆內軟 軟嘅部份比較juicy 火候控制得啱啱好
⊶ 風筝燒雞皮 $15
⊶ 免治雞肉串配日本蛋 $38
⊶ 金菇肥牛卷串 $23
⊶ 蒜蓉牛油燒雜菌 $33
攞到手啲牛油仲滾緊😹 師傅比足料 所有菇都鮮味十足!
⬧︎⧫︎ 焼き鳥。来 ⧫︎⬧︎
太子大南街57號地舖
@yakitorikuru