成日都見到人ᴘᴏsᴛ呢度嘅嘢食出嚟,今次終於的起心肝過嚟食了🫣 真係好邪惡好吸引,食完個肚肚仲好ғᴜʟʟ添,認真舔舔脷😋簡直就係ᴊᴇɴɢ💓 望到都流哂口水🤤🤤 手仔已經蠢蠢欲動👋🏻和牛芝士太陽蛋漢堡配薯條🐮🌞🥚🍔🍟溶溶哋嘅芝士🧀 再加埋吸精嘅太陽蛋 上台個時一陣陣嘅香味撲埋嚟🌬 真係相機食完即刻到我食😚炸辣雞漢堡配薯條🐣🍔🍟對炸雞情有獨鍾嘅我毫不猶豫一定要嗌呢個✨塊雞扒根本就係勁大塊,完全一啲都唔孤寒,咬落口係啖啖肉好滿足😍 仲配埋菜菜,即使係炸雞漢堡都唔會好油膩⭐️ᴏʀᴇᴏ ᴍɪʟᴋsʜᴀᴋᴇ🍪🥛呢杯係我嘅私心💓 因為我只要見親ᴏʀᴇᴏ都唔會放過,依然係最得我心嘅款👍🏻 皇者焦糖花生醬真脆煙肉 🥜🥓雖然呢到嘅ᴍɪʟᴋsʜᴀᴋᴇ係必嗌,杯杯都咁好飲🤪 是但揀一杯都總無錯😏 但見到又花生醬又煙肉呢個咁奇妙嘅配搭,ᴍᴜsᴛ ᴛʀʏ ʟᴀ😏 濃郁嘅花生醬好回味,飲飲下仲會有煙肉粒嘅口感,夠哂奇妙🤩 但真係 • 堅 • 好 • 飲 • 😍😍ᴘ.s. 溫馨提示就係建議大家記得餓着個肚先去食 因為真係好大份😂

和牛芝士太陽蛋漢堡配薯條🐮🌞🥚🍔🍟

炸辣雞漢堡配薯條🐣🍔🍟