2021-07-06 183 瀏覽
屯門置樂有間外賣炸雞店💛時光雞💛可惜嘅係佢哋7月18號就要結業喇😢除咗炸雞 仲有好多你估唔到嘅小食 最出名當然係時光芝士炸雞 不過當日我去到咁啱賣哂 可惜😢-🍗時光一人餐 $58包括炸雞x2 小食x1 飲品x1-1️⃣🧈蒜香牛油炸雞(兩件)炸雞一大一細 雞肉幾嫩滑 調味都好足😋另外有兜蒜香牛油醬可以蘸嚟食🧄🧈 蒜蓉同牛油本身都係比較濃味嘅食材 所以個醬聞落有啲攻鼻🤧不過同埋炸雞一齊食 味道即刻balance返🤪-2️⃣🍠黑糖番薯條加咗黑糖嘅緣故 番薯本身又甜 所以番薯條味道偏甜😌有啲仲見到連埋皮架-3️⃣🍑白桃鳥龍冷泡茶(+$10)冷泡茶分別有白桃烏龍 茉莉綠茶 同桂花烏龍 一開始飲白桃味比較淡 烏龍茶味都唔係好出🤔但係飲咗一半之後 白桃同烏龍味逐漸變得強烈 絕對係解渴之選 而且個樽好靚啊 我又儲多個喺屋企喇🤣-💜日本紫薯薯餅 $20/2件呢個非常推介🤩炸漿唔會好厚 所以食落都好脆口😚紫薯餡好多好滿足 唔知個餡係咪仲加咗紫心番薯 因為既有紫薯獨特嘅微酸 又有番薯嘅甜😛-🥟牛小排餃子 $32/5件炸得好香好脆 隻隻都脹卜卜咁😆牛小排餡味道好濃 好有肉味😋-隔離嘅格仔舖都係屬於時光雞的 同樣都係7月1

🍗時光一人餐 $58
包括炸雞x2 小食x1 飲品x1

1️⃣🧈蒜香牛油炸雞(兩件)

2️⃣🍠黑糖番薯條

3️⃣🍑白桃鳥龍冷泡茶(+$10)

💜日本紫薯薯餅 $20/2件

🥟牛小排餃子 $32/5件
炸得好香好脆 隻隻都脹卜卜咁😆牛小排餡味道好濃 好有肉味😋

隔離嘅格仔舖都係屬於時光雞的 同樣都係7月18號結業😢結業後會以網店形式繼續營運 佢哋都有賣大大小小嘅精品 嚟到買完雞不妨去支持下💛
  • 日本紫薯薯餅
  • 牛小排餃子