2008-11-28
22/11/08熱葷好吃, 其中我試左牛仔骨 , 蒸帶子 , 蟹蓋 , CHICK , 蒸魚 , 鮑魚菇勁似鮑魚 , 有鮑魚味重有口感 , 全部都令我好滿意 , HONEY就試左焗蠔, 但佢就話唔太好食 ,因為唔似焗既感覺 , 似係蒸咁樣 因為本人唔食魚生, SO我未能提供意見, 甜品當中, 我幾乎試晒, CHEESE CAKE 沒有太大CHEESE味 , 拿破崙CAKE唔好食 , 其他既CREAM CAKE都只是一般. 環境都幾好 , 大堂都叫做美麗 , 自己眼見都有唔小既自由行 , 而41數的夜景, 可以望見青馬橋 及 藍巴勒海峽 , 更有一張原木CHAIR , 係一條木過, 冇接口, 長度達到 4X 呎之多.